Fanø Brugsforenings historie

De to gamle Brugsforeninger Sønderho og Nordby, blev i 2004 slået sammen til Fanø Brugsforening.

Efterfølgende er OK tanken og Fanø Blomster kommet til.

I juni 2015 tog vi den nybyggede SuperBrugs i brug, den ligger stadig på Hovedgaden i Nordby. Bygningen af den nye Brugs betød, at vi havde de gamle bygninger stående tomme, men her flyttede Fanø Blomster ind i en del af bygningerne, og resten lejes ud til Kulturfabrikken, Westwind og FanøPosten.

For både SuperBrugsen og Dagli´Brugsen gælder det, at vi lægger stor vægt på vores økologi sortiment og den høje service. Vi er også behjælpelige med mad og drikke til din fest, hvor vi tager de overskydende drikke varer retur.

I SuperBrugsen har vi et bredt sortiment af de dagligvarer du skal bruge.

Bakeoff bageri med håndkøbsudsalg, tips og lotto. Her kan du også nyde en kop kaffe med kage i vores lille cafeområde.

Slagteren og delikatessen tilbyder hver dag frisk udskåret kød, smurte sandwich, mad ud af huset, smørrebrød m.m. De står altid klar med råd og vejledning.

I Dagli´Brugsen, der ligger midt i det hyggelige Sønderho, har åbent hele året. Her finder du de daglig varer du står og mangler, Bakeoff, håndkøbsmedicin, tips og lotte og meget mere.

Fanø Blomster ligger midt i hovedgaden i Nordby. En stor flot butik med blomster hvor buketterne bindes af vores dygtige blomsterdekoratører. I butikken finder du også  planter til haven, vin og chokolade samt brugskunst til gaver eller selvforkælelse

OK tanken på Strandvejen tilbyder ud over benzin og diesel en vaskehal og pusleplads til din bil.