Fanø Brugsforening

 

De to gamle Brugsforeninger Sønderho og Nordby, blev i 2004 slået sammen til Efterfølgende er OK tanken og Fanø Blomster kommet til.

 

I juni 2015 tog vi den nybyggede SuperBrugs i brug, den ligger stadig på Hovedgaden i Nordby. Bygningen af den nye Brugs betød, at vi havde de gamle bygninger stående tomme, men her flyttede Fanø Blomster ind i en del af bygningerne, og resten lejes ud til Kulturfabrikken, Westwind med flere.

 

For både SuperBrugsen og Dagli´Brugsen gælder det, at vi lægger stor vægt på vores økologi sortiment og den høje service. Vi er også behjælpelige med mad og drikke til din fest, hvor vi tager de overskydende drikke varer retur.

 

I SuperBrugsen

har vi et bredt sortiment af de dagligvarer du skal bruge incl. Håndkøbsmedicin. Ved SuperBrugsen, Hovedgaden 87,finder du også vores ladestandere fra OK og Clever.

 

Bakeoff bageri

med tips og lotto. Her kan du også nyde en kop kaffe med kage i vores lille cafeområde.

 

Slagteren og delikatessen 

tilbyder hver dag frisk udskåret kød, smurte sandwich, mad ud af huset, smørrebrød m.m. De står altid klar med råd og vejledning.

 

Dagli´Brugsen,

der ligger midt i det hyggelige Sønderho, har åbent hele året. Her finder du de daglig varer du står og mangler, Bakeoff, håndkøbsmedicin, tips og lotte og meget mere.

 

Fanø Blomster

ligger midt i hovedgaden i Nordby. En stor flot butik med blomster hvor buketterne bindes af vores dygtige blomsterdekoratører. I butikken finder du også planter til haven, vin og chokolade samt brugskunst til gaver eller selvforkælelse.

 

OK tanken

på Strandvejen tilbyder ud over benzin og diesel en vaskehal og pusleplads til din bil.

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: