Skip to the content

Mød bestyrelsen

Siden er under ombygning.

 

 

Torben Tobiasen

Torben Tobiasen

Formand

Torben Tobiasen

Jeg er født og opvokset i et lille landsbysamfund uden for Esbjerg. Bor sammen med min kone Sussi og vores 2 teenagebørn i hjertet af Nordby lige overfor blomsterbutikken. Vi flyttede til Fanø for mere end 20 år siden. Jeg er glad for at bo på Fanø, naturen, bymiljøerne og det rige butiks- og foreningsliv.

Vi har handlet i Brugsen gennem alle årene og har lært den at kende som en spændende og inspirerende butik med serviceminded personale.

Jeg er uddannet revisor og har arbejdet som revisor i Esbjerg i mere end 25 år.

Vores bestyrelse arbejder professionelt efter en forretningsorden og foreningens formål og vision. Jeg har været med i bestyrelsen siden september 2020, som henholdsvis næstformand og formand. Jeg er med i bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at præge, hvordan Fanø Brugsforening skal udvikle sig.

Fanø Brugsforening er medlemsejet og øens største fællesskab med mere end 2.800 medlemmer. Det er vores allesammens brugs, og den skal udvikles i henhold til jeres ønsker og behov og samtidig understøtte den gode udvikling på Fanø. Som bestyrelsesmedlem arbejder jeg for at varetage alle medlemmers interesser.

Jeg tror på service og kvalitet fremfor for kvantitet og pris, både indenfor dagligvarer og turisme på Fanø. Og vil arbejde for at efterleve foreningens formål  ”de bedste mulige varer – til lavest mulige priser”

I den nuværende samfundsøkonomiske situation har vi i bestyrelsen og ledelsen især haft fokus på det sidste.

Martin Milter Bay

Martin Milter Bay

Næstformand

Martin Milter Bay

Jeg kommer fra Ringkøbing, og er flyttet til Fanø for 5 år siden med min kone Marianne og vores 4 børn. Jeg er uddannet ingeniør i Elektronik og arbejder til daglig med salg af elektronik- og softwareudvikling. Min store passion er mad og vin, derfor kommer jeg med en lyst til at gøre vores Brugs til et godt og inspirerende sted at handle – med gode råvarer, så man slet ikke kan vente med at komme hjem og lave mad. Jeg synes en investering i lokalsamfundet er vigtigt, og vores brugsforening er en kæmpe motor i den sammenhæng. Det er spændende at være en del af det.

Anja Hoppe

Anja Hoppe

Bestyrelsesmedlem

Anja Hoppe

Jeg er født og opvokset i Nordsjælland, men flyttede til Fanø i Juni 2020 med min familie da min mand kommer fra Fanø. Jeg er uddannet cand.merc i International Marketing og Management og har arbejdet med salg og marketing i dagligvarebranchen i over 20 år. Min motivation for at være i bestyrelsen i Fanø Brugsforening er min interesse for Fanø og sammenholdet på ø'en, kombineret med min interessse for dagligvarebranchen. Det er spændende at være i en bestyrelse når jeg i 20år har siddet på den anden side at bordet som leverandør af varer til Coop. 

Dorit Grumsen

Dorit Grumsen

Bestyrelselsmedlem

Jeg har været med i bestyrelsen i flere år, først som suppleant, og de sidste 3 år som bestyrelsesmedlem.

 Jeg er vokset op i Esbjerg, og har boet på Fanø fra 1986. Jeg bor sammen med Niels, og vores 3 børn er alle opvokset her. Jeg er pensionist, efter et langt arbejdsliv som sygeplejerske og yogalærer. Om sommeren går meget tid med at servicere gæster i vores B & B.

 Vi har altid handlet langt størstedelen af vores dagligvarer i Brugsen.

 Det er fascinerende, at Brugsen er medlemmernes egen, og at vi dermed kan være med til at præge mange ting vedrørende vores butikker.

 For mig er det vigtigt, at vores butikker er indbydende ude som inde, varesortimentet skal være alsidigt, der skal være noget for alle, men gerne fokus på sunde og økologiske varer.

 Vi skal mødes med god service fra tilfredse medarbejdere, som har  ordentlige arbejdsforhold. Gælder både de voksne fast ansatte, og alle de unge medarbejdere, som måske har første ansættelses forhold.

 Priserne skal gerne matche andre sammenlignelige butikker med god service og stort sortiment.

 Når alle disse ting er i orden, er der større chance for, at vi har lyst til at komme igen som kunder.

 Økonomien  skal være i orden, så vi fortsat gennem sponsorater og forskellige aktiviteter kan være med til at understøtte det gode liv på Fanø.

Michael Koldby Jensen

Michael Koldby Jensen

Bestyrelselsmedlem

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante.

Email: kontakt@mail.dk
Telefon: 12345678

Lene Gorzelak

Lene Gorzelak

Lene Gorzelak, 56 år, arbejder til dagligt som jurist i Esbjerg og har boet på Fanø de sidste 24 år sammen med Michael og vores to døtre. 

Har været medlem af Brugsens bestyrelse igennem ca. 10 år i forskellige funktioner. Arbejder for at Brugsen skal være en butik for alle, uanset alder og status, fastboende eller turist. Samtidig skal vi være øens bedste arbejdsplads. Men Brugsen skal også være andet og mere end et indkøbssted, nemlig en forening der tager socialt ansvar og understøtter det gode liv på øen på mangfoldige måder til gavn og glæde for os allesammen

Puk Svensson

Puk Svensson

Suppleant

Puk Svensson, som bor på Fanø, har mange års erfaring indenfor marketing og har boet og arbejdet i udlandet i mange år. Hun arbejder p.t. for et firma i Esbjerg som marketing manager. Hun blev meldt ind som suppleant i 2022 og er blandt andet involveret i at fremme det lokale liv i og omkring SuperBrugsen - f.eks. fællesspisninger, vinsmagninger og andre tiltag.